Izvor: B92, 03.Avg.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Centavia prevezla 3.000 putnika

Beograd -- Aviokompanija koja nudi jeftin prevoz Centavia navodi da je za mesec dana letenja prevezla 3.000 putnika.

Kako je saopšteno iz te aviokompanije, Centavia će preko leta prevoziti putnike čarter-letovima do turističkih odredišta u Egiptu, Grčkoj i Turskoj, a od jeseni će uvesti i redovne linije do Italije, Nemačke, Austrije, Švajcarske i zemalja u regionu.

Putnici će moći da rezervišu karte putem interneta, kol centra ili mreže turističkih agencija, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodi se u saopštenju. Kompanija navodi da će cene karata biti pristupačne i da će se formirati u zavisnosti od popunjenosti aviona. Za putnike koji karte rezervišu nekoliko meseci ranije, prevoz će biti znatno jeftiniji.

Centavia je iznajmila dva četvoromotorna mlazna aviona tipa "BAe 146-200" od engleske kompanije "Britiš Erospejs Sistems". Centavia je dozvolu za letenje dobila pre dve sedmice od Direktorata civilnog vazduhoplovstva Srbije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.