Cena zlata ostala je stabilna tokom petka

Izvor: GdeInvestirati.com, 20.Feb.2015, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cena zlata ostala je stabilna tokom petka

Cena zlata je ostala stabilna tokom petka kako se pregovori oko grčkog duga nastavljaju i danas.  

Tražnja za zlatom kao sigurnom investicijom porasla je nakon što je Nemačka juče odbila predlog Grčke o produženju roka otplate dela duga. Tokom azijskog trgovanja cena zlata pala je 0.05%.

Na jednočasovnom grafikonu MACD je u zoni prekomerne prodaje dok RSI ne pokazuje trend.Nakon proboja donej Bolindžer trake cena je počela da osciluje tako da je moguč >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << nastavak sličnog kretanja. Naša preporuka bila bi prodajna pozicija.

Primarna podrška:1148.00

Primarni otpor: 1308.00

Naše viđenje: Prodajna pozicija sa ulaskom na 1208.50 sa prvom metom na 1206.50 i drugom na 1204.50.

Alternativni scenario: Ukoliko se cena popne iznad 1209.50 onda je moguć rast na 1213.50

Komentar: MACD je u zoni prekomerne prodaje dok RSI ne pokazuje trend.Nakon proboja donej Bolindžer trake cena je počela da osciluje tako da je moguč nastavak sličnog kretanja.

Trend: Oscilovanje na kraći rok, bočno kretanje na duži rok.

izvor: FXlider.com

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.