CarGo u novu godinu ulazi sa više od 800 hiljada članova

Izvor: B92, 20.Dec.2019, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CarGo u novu godinu ulazi sa više od 800 hiljada članova

Beograd -- Predsednik udruženja CarGo Aleksandar Vučić izjavio je da udruženje u novu godinu ulazi sa više od 800 hiljada članova, od čega je najveći deo mladih ljudi.

Vučić, koga je nedavno Srpska asocijacija menadžera izabrala za mladog menadžera godine, naglasio je da je to nagrada na njegovo ime, a da je zapravo za sve mlade, koji ne samo da aktivno učestvuju u radu udruženja, već i podržavaju inovacije, saopšteno je iz tog udruženja.

"Hvala svim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mladim ljudima, kojih ima najviše u našem udruženju i koji su naša pokretačka snaga. Mladi od 16 do 18 godina u našem udruženju podržavaju inovacije i zbog njih imamo snage da se borimo protiv kartela. Njima dajemo primer da ostanu u Srbiji i da se bore. Ova nagrada je i za sve njih i sve nas koji smo odlučili da ostanemo i ne odustanemo od Srbije", rekao je predsednik udruženja CarGo u u emisiji Infobiz.

Udruženje građana CarGo omogućilo je korišćenje specijalizovanih kombija za osobe za invaliditetom, što je samo jedna od humanitarnih aktivnosti ovog udruženja u 2019. godini, saopšteno je.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kargo (CarGo): U novu godinu sa više od 800.000 članova

Izvor: Beta, 20.Dec.2019

Udruženje Kargo (CarGo) saopštilo je danas da u novu godinu ulazi sa više od 800.000 članova, od čega je najveći deo mladih ljudi, koji još nisu punoletni.Predsednik tog udruženja Aleksandar Vučić rekao je da "niko ne može da pobedi mlade koji, ne samo da aktivno učestvuju u radu udruženja,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.