Čadež o ukidanju PCR testa za putnike iz regiona

Izvor: B92, 14.Jan.2021, 15:52

Čadež o ukidanju PCR testa za putnike iz regiona

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež oglasio se povodom ukidanja PCR testa kao obaveznog za putnike iz regiona.

Ukidanje obaveznog PCR testa za sve koji u Srbiju dolaze iz Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije i Bugarske, još jedna dobra odluka za ekonomsku saradnju u regionu, ocenio je on danas.

“Region je naša zajednička kuća! Zato i ova odluka ministra zdravlja Srbije o ukidanju obaveznog PCR testa za sve koji nam dolaze iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << regiona još jedan je pokazatelj naše spremnosti za ukidanjem barijera između nas”, izjavio je Čadež.

U saopštenju PKS navodi se da je on dodao da će i ova odluka svakako doprineti i još boljem ekonomskom povezivanju naših kompanija.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ukidanje PCR testa biće pozitivno za ekonomije Balkana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2021

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež ocenio je da je ukidanje obaveznog PCR testa za sve koji u Srbiju dolaze iz Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije i Bugarske još jedna dobra odluka za ekonomsku saradnju u regionu...Region je naša zajednička kuća, zato je odluka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.