Čadež i Matić obilaze supermarket Idea Super povodom realizacije projekta Stvarano u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 15:20

Čadež i Matić obilaze supermarket Idea Super povodom realizacije projekta "Stvarano u Srbiji"

Za žig "Čuvarkuća" konkurisalo je više od 600 proizvoda

Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, Tatjana Matić, ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija u Vladi Srbije i Violeta Kovačević, generalna direktorka kompanije Mercator-S, posetiće supermarket Idea Super na Novom Beogradu, kako bi se upoznali sa  načinom promocije proizvoda označenih žigom "Čuvarkuća", koji Privredna komora Srbije dodeljuje domaćim, kvalitetnim proizvodima u okviru projekta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Stvarano u Srbiji".

, od kojih je oko 400 prošlo kompletnu proceduru i već ponelo ovu oznaku, a šest najvećih trgovinskih lanaca u Srbiji, u više od 800 maloprodajnih objekata promoviše "čuvarkuće".

Prve "čuvarkuće" dodeljene su krajem avgusta, najviše ih je u prehrambenoj industriji, a nosioci žiga su takođe i proizvodi srpskog metalskog, hemijskog, građevinskog, farmaceutskog, tekstilnog sektora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.