Izvor: Blic, 11.Maj.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačanska Sloboda ugovorila izvoz municije

Čačanska Sloboda potpisala je tri ugovora za izvoz municije ukupne vrednosti od oko 12 miliona dolara, rečeno je u ponedeljak agencij Beta u toj kompaniji.

Ti ugovori su potpisani s državnim preduzećem Jugoimport SDPR, koje će municiju izvoziti na tržišta Evropske unije, Bliskog istoka i jugoistočne Azije.

U Slobodi ističu da je potpisivanje ugovora od velikog značaja za kompaniju i za kooperante, fabrike "Milan Blagojević" iz Lučana, Prvi partizan iz Užica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Prvu iskru iz Bariča.

U okviru kompanije Sloboda iz Čačka rade dve fabrike - vojna fabrika i fabrika za proizvodnju aparata za domaćinstvo.

Pre mesec dana Upravni odbor kompanije smenio je dugogodišnjeg generalnog direktora Radomira Ljujića i za vršioca dužnosti postavio Ozrena Markovića.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.