Izvor: B92, 23.Apr.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačak dobija "Merkator"

Čačak -- U Čačku je položen kamen temeljac i počela je izgradnja tržnog centra slovenačke trgovinske kompanije "Merkator".

Investicija za taj projekat je vredna oko 15 miliona eura. Predsednik poslovnog sistema "Meraktor" Zoran Janković i direktor srpskog ogranka te trgovinske kompanije Vladimir Kravčuk izjavili su novinarima da je ukupna površina tržnog centra oko 27.800 kvadratnih metara.

Prema njihovim rečima, u okviru tržnog centra biće izgrađen hiper >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << market površine 2.600 kvadrata, salon nameštaja, prodavnice tekstila, bele tehnike, sportske opreme i odeće, restoran, kafe bar, igraonica za decu, više malih lokala koji će biti ponuđeni za izdavanje, kao i parking sa oko 500 mesta za parkiranje automobila.

Otvaranje čačanskog tržnog centra "Merkator", koji je drugi u Srbiji, posle Beograda, predviđeno je početkom decembra ove godine, a prema Jankovićevim rečima u planu su izgradnje takvih centara u Zemunu i u Kragujevcu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.