CRNOGORSKO PRIMORJE NIKADA JEFTINIJE! Sve čine za spas sezone: Posebne ponude napravljene za Srbe!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2020, 13:50

CRNOGORSKO PRIMORJE NIKADA JEFTINIJE! Sve čine za spas sezone: Posebne ponude napravljene za Srbe!

Prvi put, od kada postoji crnogorski turizam, ponudili su "dvoje dece gratis".

Pošto Nemci, kojima su se nadali, nisu došli, Česi se nisu pojavili, a propao je i plan sa "lancem" do Rusije, Crna Gora je odlučila da otvori granicu za srpske turiste sa negativnim PCR testom.

Po Crnoj Gori kruži legenda da je "rampa" podignuta zbog zahteva crnogorskih hotelijera koji pokušavaju da spasu "rep sezone" .

- Cene nikada nisu bile niže od zemljotresa 1979. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a u turizmu sam decenijama i dobro znam šta pričam - kaže Branka Karadžić, vlasnik agencije koja prodaje hotele u Crnoj Gori.

Srpske turističke agencije juče nisu mogle "da žive" od crnogorskih partnera koji su ih bombardovali super- ponudama, popustima, last minit cenama, top ponudama i sličnim povoljnim aranžmanima.

- Prvo, dali su besplatno za dvoje dece, što se apsolutno nikada nije dogodilo u špicu sezone, a drugo, sve cene su prepolovljene, pa ono što je koštalo 52 sada koša 25 evra - ističe Karadžićeva.

Najveći popusti su na Budvanskoj rivijeri i u Bečićima gde samo jedan hotel ima goste i do - domaće. Ostali  hotelijeri su ovog leta samo "luftirali" prazne sobe, pa nije ni čudo što su cene - prepolovljene.

Najpovoljniji su, tradicionalno hoteli u Herceg Novom koji su juče našim agencijama poslali ponudu noćenje sa doručkom za 19 evra! Toliko u avgustu ne može da se nađe privatan smeštaj!

Poslednjih meseci iz Crne Gore su stizali jezivi snimci pustih plaža, restorana koji "zvrje" prazni i nezadovoljnih meštana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Crnoj Gori sve čine za spas sezone

Izvor: Capital.ba, 15.Avg.2020

PODGORICA, Prvi put, od kada postoji crnogorski turizam, ponudili su u ovoj zemlji  “dvoje djece gratis”. Pošto Nijemci, kojima su se nadali, nisu došli, Česi se nisu pojavili, a propao je i plan sa “lancem” do Rusije, Crna Gora je odlučila da otvori granicu za turiste iz Srbije sa negativnim...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.