CG u turizam ulaže 80 miliona evra

Izvor: B92, 25.Dec.2009, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CG u turizam ulaže 80 miliona evra

Podgorica -- U crnogorsku hotelsko-turističku privredu u narednoj godini biće uloženo oko 80 miliona evra, najavio je ministar turizma Crne Gore Predrag Nenezić.

"Izvesno je, na osnovu postojeće prostorno-planske dokumentacije, da će sledeće godine u hotelsko-turističku privredu biti uloženo oko 80 miliona evra, ali taj iznos može biti i veći", saopštio je Nenezić i dodao da je predviđena i realizacija sedam velikih investicionih projekata.

On očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će naredne godine početi realizacija sedam velikih investicionih projekata, Luštice i ostrva Sveti Marko u tivatskoj opštini, hercegnovskom delu poluostrva Luštica, ulcinjskih hotela "Lido” i "Mediteran”, projekat "Skočiđevojka” u Budvi, kao i gradnja određenog broja objekata na Bjelasici.

Nenezić je naveo da će u narednoj godini biti dovršeni projekti Sveti Stefan, gradnja novog hotela u Rožajama, završetak radova na drugoj fazi hotela "Avala”, rekonstrukcija "Maestrala”, kao i delimična rekonstrukcija tivatskih hotela "Mimoza” i "Kamelija”.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.