CENA OD JEDNOG EVRA MU DONELA PRAVO BOGATSTVO: Ivan je odlučio da rizikuje i sada zarađuje 30.000 DINARA SVAKOG DANA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 15:54

CENA OD JEDNOG EVRA MU DONELA PRAVO BOGATSTVO: Ivan je odlučio da rizikuje i sada zarađuje 30.000 DINARA SVAKOG DANA (FOTO)

Spuštanje cene kafe mu je donelo i popularnost i profit.

Želimo da svako ko želi da popije kafu, može po korektnoj ceni i s vrhunskim kvalitetom, napisali su na društvenoj mreži na profilu jednog kafića u Hrvatskoj.

Naime, kvartovski kafić na zagrebačkoj Malešnici godinu dana je nudio kafu za 1 evro.

Na upit kako im se pokazao ovakav potez, odgovaraju:

– Jako dobro, dobili smo puno gostiju, dnevno uvek nakuvamo više od 230 kafa. Dragi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gosti, danas je godinu dana otkad smo odučili sve kafe da prodajemo za 1 evro. Pre svega, želimo vam zahvaliti na ukazanom poverenju u ime celog tima. Krenulo je pričom uvođenja evra prošle godine – rekao je Ivan, vlasnik kafića.

– Stavili smo cene svih kafa na 1 evro, a najpre smo mislili na vas. Želimo da svako ko želi da popije kafu, može po korektnoj ceni i s vrhunskim kvalitetom. 365 dana smo kuvali kafu za 1 evro, kuvaćemo i narednih 366 dana. Hvala –  objavili su na svojim profilima na društvenim mrežama i oduševili goste.

Izvor: Srbija Danas/BizPortal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.