CEMEX-ovu nagradu osvojio zagrebački studio 3LHD

Izvor: SEEbiz.eu, 24.Jul.2015, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CEMEX-ovu nagradu osvojio zagrebački studio 3LHD

ZAGREB - João Morgado, fotograf arhitekture, dojavio je frendici u Dubrovnik, a ona meni u Zagreb da je već šviestruko nagrađivani studio 3LHD pobjednik i dobitnik ugledne CEMEX Building Award 2015. godine za projekt u Hrvatskoj, za plažu Mulini u Rovinju u kategoriji infrastrukturnih građevina.

I nedavno otvoreni hotel na toj plaži također je zanimljiv, a nagrađeni projekt spaja marinu i plažu u jednu cjelinu.

3LHD je arhitektonsko-urbanistički ured smješten >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << u Zagrebu u Božidarevićevoj ulici, a već je poznat po nizu iznimnih ostvarenja u okolišu.

Projektni tim čine Saša Begović, Marko Dabrović, Tatjana Grozdanić Begović, Silvije Novak, Nevena Kuzmanić, Tin Kavurić, Sanja Jasika , uz niz specijaliziranih suradnika.

Snimio João Morgado

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.