Bus-plus se ne ukida još uvek: A kada Beograđani mogu da očekuju promene?

Izvor: B92, 04.Okt.2020, 11:07

Bus-plus se ne ukida još uvek: A kada Beograđani mogu da očekuju promene?

Beograd -- Bus-plus sistem biće i dalje na snazi u Beogradu, što znači da će građani nastaviti da koriste javni prevoz u glavnom gradu kao i do sada.

Ugovor Grada Beograda i kompanije "Apeks" koja je osmislila sistem istekao je u septembru, ali kako su poručili iz Sekretarijata za javni prevoz on će biti produžen do kraja decembra zbog epidemiološke situacije.

"Ugovor za uspostavljanje i obezbeđenje funkcionisanja Sistema za naplatu karata i upravljanje vozilima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u javnom prevozu u Beogradu produžen je zbog epidemiološke situacije izazvane epidemijom zarazne bolesti Кovid 19, do 31. decembra 2020. godine, odnosno do završetka procesa izbora novog partnera u skladu sa zakonom", navodi se na sajtu Sekretarijata za javni prevoz.

Кorisnici javnog linijskog prevoza u Beogradu nastavljaju da koriste prevoznu uslugu pod istim uslovima kao i do sada.

To znači da mogu da koriste dosadašnje personalizovane i nepersonalizovane kartice koje mogu, kao i do sada, dopuniti na maloprodajnim objektima i validirati u vozilima, poručili su iz Sekretarijata.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sekretarijat za javni prevoz: Zbog epidemije korone produžen ugovor za Bus Plus

Izvor: Beta, 04.Okt.2020

 Gradski sekretarijat za javni prevoz saopštio je da je zbog epidemije korona virusa produžen Ugovor za uspostavljanje i obezbedjenje funkcionisanja Sistema za naplatu karata i upravljanje vozilima u javnom prevozu (Bus Plus) u Beogradu do kraja godine, odnosno "do završetka procesa izbora novog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.