Bugarski turoperator proglasio bankrot: Prestali sa radom posle 24 godine!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2019, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugarski turoperator proglasio bankrot: Prestali sa radom posle 24 godine!

Bugarski turistički operator "Astral Holidejs" saopštio je u ponedeljak da prestaje sa radom i proglašava bankrot posle skoro 24 godina rada na bugarskom turističkom tržištu.

Kompanija je bila lokalni agent kompanije "Tomas Kuk" i opsluživala je hiljade stranih turista koje je britanski turoperator dovodio u Bugarsku.

U saopštenju postavljenom na vebsajtu, "Astral Holidejs" uverava one svoje klijente koji su još u inostranstvu na odmoru da su im svi troškovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plaćeni i da će moći da ostanu tamo kako su planirali i da se potom vrate.

Navode i da će klijenti, koji su platili odmor na koji još nisu otišli, dobiti naknadu prema zakonu.

Nakon saopštenja o bankrotu "Astral Holidejsa", ministarka turizma Nikolina Angelkova zakazala je za kasnije danas sastanak sa menadžmentom kompanije i osiguravajućom kućom Unika, saopštilo je bugarsko Ministarstvo turizma.

"Astral" ima validno osiguranje sa Unikom na 700.000 leva (357.860 evra) do 14. novembra ove godine.

BONUS VIDEO: ZASTRAŠUJUĆ PRIZOR Ne, ovo nije deponija, ovo je OKEAN OD ĐUBRETA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.