Izvor: Blic, Tanjug, 05.Jan.2009, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budžetska inspekcija započela vanrednu kontrolu na Aerodromu

Pomoćnik ministra finansija Goran Cvejić izjavio je da je budžetska inspekcija započela vanrednu kontrolu poslovanja beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla".



On je rekao da se rezultati očekuju u prvoj polovini januara. Cvejić je rekao da budžetska inspekcija, osim vanrednih kontrola, radi i na kontrolama utvrđenih godišnjih planova i istakao da problem postoji u veoma malom broju izvršilaca. Prema njegovim rečima, budžetska inspekcija u poslednje tri godine nije ulazila u Naftnu industriju Srbije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Budžetska inspekcija na Aerodromu

Izvor: B92, 05.Jan.2009

Beograd -- Pomoćnik ministra finansija Goran Cvejić izjavio je da je budžetska inspekcija započela vanrednu kontrolu poslovanja beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla"... On je rekao da se rezultati očekuju u prvoj polovini januara. Cvejić je rekao da budžetska inspekcija, osim vanrednih kontrola,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.