Brzorastući Autoritas Investments u suvlasništvu TDR-a!?

Izvor: SEEbiz.eu, 08.Jun.2015, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brzorastući Autoritas Investments u suvlasništvu TDR-a!?

BEOGRAD - Na nedavno objavljenoj Forbesovoj listi najveće iznenađenje je Autoritas Investment iz Novog Sada koja je rangirana kao druga kompanija iz Srbije prema prihodima, odmah iza Miškovićevog Delta Holdinga.

Kompanija je imala 2013. godine prihod od čak 370 milijuna eura, a bavi se "kozultantnskim" aktivnostima. Kompanija ima 1134 zaposlenika i 17 tvrtki kćerki među kojima su i Veletabak, Press Internatioonal i Kiosk grupa.

Prema Agenciji za privredne registre >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Srbije, vlasnici su Velibor Đurović (50%), Saša Glušac (30%) i Ivica Vukelić (20%). Međutim, dobro upućeni tvrde da je spomenuti trojac vlasnik 75 posto kompanije dok četvrtina pripada Tvornici duhana Rovinj.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.