Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2023, 19:40

Brže do građevinskih dozvola

Vlada Srbije usvojila je danas Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o planiranju i izgradnji kojim se ubrzavaju procedure za izdavanje građevinskih dozvola, ukidaju prepreke, kao što je konverzija uz naknadu, i omogućava da proces izdavanja dozvola bude transparentniji i u cilju veće zaštite građana i onih koji grade.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada usvojila Predlog zakona za ukidanje konverzije uz nadoknadu za građevinsko zemljište

Izvor: JUGpress.com, 05.Maj.2023, 08:45

BEOGRAD..Vlada Srbije usvojila je Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o planiranju i izgradnji kojim se ubrzavaju procedure za izdavanje građevinskih dozvola, ukidaju prepreke, kao što je konverzija uz naknadu, i omogućava da proces izdavanja dozvola bude transparentniji i u cilju veće zaštite...

Nastavak na JUGpress.com...

Vlada Srbije ukinula obavezu konverzije građevinskog zemljišta uz naknadu

Izvor: Radio 021, 05.Maj.2023

Vlada Srbije ukinula je obavezu konverziju uz naknadu, čime se ubrzava procedura za izdavanje građevinskih dozvola i omogućava da taj proces izdavanja dozvola bude transparentnija.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.