Brnabić položila kamen temeljac: Stanovi su zahvalnost pripadnicima snaga bezbednosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić položila kamen temeljac: Stanovi su zahvalnost pripadnicima snaga bezbednosti

U prvoj fazi država izgraditi 8.022 stana u Srbiji, od čega će prvih 2.400 biti u Nišu

 Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić položila je danas kamen temeljac za izgradnju prvih 190 stanova za pripadnike službi bezbednosti u Nišu i poručila da je to način na koji država kaže "hvala" ljudima koji rade najteže i najopasnije poslove i koji su spremni da žrtvuju svoje živote da bi sačuvali bezbednost svih građana Srbije.

"Ovim vam kažemo veliko hvala, i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vama i vašim porodicima, koje su podnele veliku žrtvu vašeg posla", rekla je premijerka nakon polaganja kamenta temeljca.

Istovremeno dok je ona polagala kamen temeljac za stanove u Nišu, predsednik Aleksandar Vučić položio je kamen temeljac u Vranju, a premijerka kaže da su ona i šef države na istom zadatku - da pokažu brigu o svim građanima, kvalitetu i standardu njihovog života, kao i da se sagleda šta treba uraditi kako bi se pripadnicima službi bezbednosti i njihovim porodicama pružila perspektiva da ostanu u Srbiji.

- Predsednik i ja smo na istom zadatku i da pokažemo da ispunjavamo obećanja i da naše reči nisu lažne, i da ono što kažemo, ma kakvi god bili izazovi, da zajedničkim snagam uradimo za naše građane - rekla je Brnabićeva.

Kaže da će u prvoj fazi država izgraditi 8.022 stana u Srbiji, od čega će prvih 2.400 biti u Nišu, a danas je položen kamen temeljac za prvih 190 stanova.

Ana Brnabić je rekla da je izgradnja prvih stanova započeta baš u Nišu i Vranju, jer su prema rečima pripadnika službi bezbednosti, tu stanovi bili najpotrebniji.

Podsetila je da je 21. novembra u Nišu postavljen i kamen temeljac za izgradnju Naučno-tehnološkog parka Niš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Brnabić: Stanovi zahvalnost pripadnicima snaga bezbednosti

Izvor: B92, 08.Feb.2019

Niš -- Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić položila je kamen temeljac za izgradnju prvih 190 stanova za pripadnike službi bezbednosti u Nišu...Ona je poručila da je to način na koji država kaže "hvala" ljudima koji rade najteže i najopasnije poslove i koji su spremni da žrtvuju svoje živote...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.