Brnabić će se sastati sa predstavnicima poljoprivrednika

Izvor: B92, 14.Avg.2022, 16:00

Brnabić će se sastati sa predstavnicima poljoprivrednika

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastaće se u ponedeljak 15. avgusta u 10 časova sa predstavnicima poljoprivrednika.

Sastanku koji se održava u Vladi Srbije će, pored poljoprivrednika i predsednice Vlade, prisustvovati i proizvođači ulja, predstavnici trgovinskih lanaca, predstavnici Privredne komore Srbije, kao i predstavnici Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva finansija.

Tema sastanka biće zahtevi poljoprivrednika koji prethodnih dana protestuju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Sutrašnji sastanak organizuje se kako bi se trenutna situacija sa poljoprivrednim proizvođačima i stanje na tržištu sagledali iz svih relevantnih uglova.

Vlada Srbije očekuje da će rezultat ovog razgovora biti rešenje aktuelne situacije, koje će biti prihvatljivo kako za poljoprivrednike, tako i za državu i trgovinski sektor vodeći računa o interesima građana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Postignut dogovor samo oko cene mleka, traktori ostaju na ulicama, Brnabić čeka odgovor poljoprivrednika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2022, 05:10

Na sastanku u Vladi poljoprivrednici su danas dogovorili da cena mleka za sve kvartale bude 15 dinara po litru, rekli su predstavnici poljoprivrednika novinarima ispred Vlade Srbije...Poljoprivrednici su poručili da je kada je reč o ceni suncokreta ostalo da se utvrde određene finese, a da će o ostalim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.