Brnabić: Sa Vučićem o personalnim rešenjima u vladi

Izvor: SEEbiz.eu, 20.Mar.2018, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Sa Vučićem o personalnim rešenjima u vladi

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je rekonstrukcija Vlade "uvek otvoreno pitanje" i ocenila da je u pogledu rada pojedinih resora najveći problem što se infrastrukturni projekti ne sprovode "dovoljno brzo".

Ona je za današnje izdanje "Srpskog telegrafa" najavila da će o personalnim rešenjima najpre razgovarati sa predsednikom Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandrom Vučićem, a da su kriterijumi za ocenu rada ministara efikasnost, ostvarenje ciljeva, >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << timski duh i posvećenost timu i zajedničkim ciljevima.

"Fokus mi je na ubrzanju ekonomskog rasta i povećanju zaposlenosti, posebno kod mladih. Veoma mi je važno da se nastave započeti infrastrukturni projekti, reforma obrazovanja, javne uprave i da brže idemo u reforme koje obezbedjuju vladavinu prava, efikasno i odgovorno sudstvo", kazala je Ana Brnabić.

Brnabić je ocenila i da proces javnih nabavki nije dovoljno efikasan i transparentan.

"Nemamo dovoljno kvalitetnih firmi za projektovanje, tehnički projekti se vraćaju na doradu i po nekoliko puta. Fale nam i kvalitetne izvodjačke firme. Na svakom pojedinačnom koraku u ovom procesu imamo problem, a infrastrukturni projekti su ključ za brži rast", rekla je Ana Brnabić.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.