Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jan.2024, 12:06

Brnabić: Proteste protiv Rio Tinta finansirali stranci da oslabe Vučića, hteli 'i jare i pare'

Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je danas da nikada nije zaustavila projekat Rio Tinta za otvaranje rudnika litijuma u Srbiji "zato što je mislila da je taj projekat loš", već da ga je bila "stavila na pauzu" zbog protesta koje su "finansirali stranci" a koji su imali za cilj da oslabe predsednika države Aleksandra Vučića.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Proteste protiv Rio Tinta finansirali stranci da oslabe Vučića, projekat Jadar je odličan

Izvor: Radio 021, 22.Jan.2024

Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je da nikada nije zaustavila projekat Rio Tinta za otvaranje rudnika litijuma u Srbiji "zato što je mislila da je taj projekat loš".

Nastavak na Radio 021...

Brnabić: Vlada nikad nije zaustavila projekat Jadar, već ga je stavila na pauzu

Izvor: Danas, 22.Jan.2024

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da Vlada nikad nije zaustavila projekat Rio Tinto zato što je mislila da je loš, već ga je ona stavila "na pauzu" kad je shvatila da stranci vode političke igre finansirajući ekološke proteste da bi oslabili Aleksandara Vučića i "slomili mu kičmu".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.