Britanska vlada će nastaviti da podržava ekonomske reforme u Srbiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Okt.2017, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanska vlada će nastaviti da podržava ekonomske reforme u Srbiji

Britanska vlada će nastaviti da pruža snažnu podršku ekonomskim reformama u Srbiji, kako bi dovele do unapredjenja poslovnog okruženja za britanske ali sve ostale kompanije, izjavio je danas ambasador Velike Britanije Denis Kif.

"Bez zdravog društva nema razvoja i unapređenja privrednih potencijala", kazao je Kif na predstavljanju godišnjeg izveštaja o korporativnoj odgovornosti britanske farmaceustske kompanije GSK (GlaxoSmithKline).

On je naveo da GSK uspešno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << posluje u Srbiji i radi na unapređenju zdravlja ljudi, ali i da je odgovorna kompanija koja pomaže brojne projekte i akcije koje su od koristi za društvenu zajednicu. ;

Direktorka GSK-a za Srbiju i Crnu Goru Marija Krstić je kazala da je prioritet te kompanije da unapredi dostupnost savremene terapije za pacijente u Srbiji, kako bi imali mogućnost da se leče prema standardima najrazvijenijih zemalja.

Kako je navela, GSK se zalaže za osnaživanje zdravstvenog sistema i unapređenje zadravlja i blagostanja u zajednici u kojoj posluje kroz finansijska sredstva, donacije proizvoda i volontiranje zaposlenih, kao i kroz pokretanje programa prevencije bolesti i edukaciju stanovništva.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.