Brian Kwon novi je CEO kompanije LG

Izvor: SEEbiz.eu, 29.Nov.2019, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brian Kwon novi je CEO kompanije LG

SEUL - Tvrtka LG odlučila se na promjene što se tiče njihove interne strukture. 

Novi glavni izvršni direktor tvrtke postao je Brian Kwon, dosadašnji voditelj LG-jeva odjela LG Mobile Communications i Home Entertainment koji uključuje za južnokorejsku tvrtku posebno problematičan odjel za pametne telefone.

Od 1. prosinca Kwon će osim za sektor pametnih telefona brinuti i za sve ostale sektore tvrtke.

Promjene će se dogoditi i u samim LG-jevim odjelima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Ispražnjeno mjesto u Home Entertainment odjelu popunit će Park Hyoung-sei, dosadašnji izvršni potpredsjednik u LG-ju u kojem je proveo 25 godina kao stručnjak za osobna računala, monitore, televizora i američko tržište.

Morris Lee, stariji potpredsjednik u tvrtki s desetogodišnjim iskustvom na području mobilnih uređaja i televizora preuzet će Mobile Communications odjel.

Osoba zadužena za buduću poslovnu strategiju tvrtke (novostvorena pozicija CSO-a za koordinaciju poslovanja svih odjela i podružnica LG koorporacije) bit će William Cho, koji na tu poziciju dolazi iz LG-jeve američke podružnice. Glavni financijski direktor tvrtke (CFO) postati će Bae Doo-yong, koji već ima sedmogodišnje iskustvo u financijskom odjelu tvrtke

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.