Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2023, 11:31

Borovčanin: Organizovanje Ekspa 2027. istorijski uspeh Srbije

Direktor Kongresnog biroa Turističke organizacije Srbije Dušan Borovčanin izjavio je danas da je dobijanje organizovanja Međunarodne specijalizovane izložbe Ekspo 2027. istorijski rezultat za Srbiju i da je prva procena da će samo za vreme trajanja ovog događaja u Beogradu i Srbiji boraviti više od milion stranih posetilaca, dok će na smom Ekspu biti ukupno više od četiri milona posetilaca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Organizovanje Ekspa 2027. istorijski uspeh Srbije

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Jul.2023

BEOGRAD – Direktor Kongresnog biroa Turističke organizacije Srbije Dušan Borovčanin izjavio je danas da je dobijanje organizovanja Međunarodne specijalizovane izložbe Ekspo 2027. istorijski rezultat za Srbiju i da je prva procena da će samo za vreme trajanja ovog događaja u Beogradu i Srbiji...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.