Boreli u stečaju ponudio 12 maloprodajnih objekata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2021, 10:57

Boreli u stečaju ponudio 12 maloprodajnih objekata

Fabrika obuće Boreli u stečaju ponudila je u zakup i poslovno-tehničku saradnju maloprodajne objekte u 12 mesta u Srbiji, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Boreli traži ponude za zakup prodavnica u Rekovcu, Soko Banji, Kragujevcu i Titelu, dok su za režim poslovno-tehničke saradnje ponuđeni prostori u Leskovcu, Vladimircima, Inđiji, Valjevu, Novoj Varoši, Zemunu, Paraćinu i Majdanpeku.

Površine ponuđenih poslovnih prostora su od 27 do 166 kvadratnih metara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nekad gigant SFRJ, a danas...

Izvor: B92, 08.Mar.2021

Fabrika obuće Boreli u stečaju ponudila je u zakup i poslovno-tehničku saradnju za maloprodajne objekte u 12 mesta u Srbiji...To je objavila Agencija za licenciranje stečajnih upravnika...Boreli traži ponude za zakup prodavnica u Rekovcu, Soko Banji, Kragujevcu i Titelu, dok su za režim poslovno-tehničke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.