Izvor: Danas, 21.Avg.2023, 12:54

Boban Stojanović: Spajanje lokalnih izbora sa parlamentarnim čine da se lokalna demokratija ubije

Politički analitičar Boban Stojanović ocenio je danas da se spajanja lokalnih izbora sa parlamentarnim čine da se lokalna demokratija ubije i da se učini da ona suštinski ne postoji."(Predsednik Srbije Aleksandar) Vučič želi da vodi nacionalnu kampanju oko svog imena i time će pokušati da sakrije stranku i nepopularne pojedince po opštinama i gradovima.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Cvijetin Milivojević: Opozicija da bojkotuje izbore na proleće ukoliko pre toga ne budu raspisani beogradski

Izvor: Danas, 21.Avg.2023

Politički analitičar Cvijetin Milivojević ocenio je danas da bi opozicija trebalo da bojkotuje najavljenje lokalne i parlamentarne izbore ukoliko predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne održi obećanje i ne raspiše beogradske izbore pre kraja 2023. godine.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.