BlackBerry u 2017. isporučio 850.000 pametnih telefona

Izvor: SEEbiz.eu, 28.Feb.2018, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BlackBerry u 2017. isporučio 850.000 pametnih telefona

TORONTO - Prema podacima analitičara tvrtke IDC Francisca Jeronima, tijekom 2017. godine isporučeno je 850 tisuća BlackBerry pametnih telefona.

Unatoč činjenici da je riječ o relativno malom broju isporučenih pametnih telefona u odnosu na konkurenciju, strategija kanadske tvrtke ponešto je drugačija.

Glavni direktor za proizvode kanadske tvrtke Francois Mahieu izjavio je kako je zadovoljan brojem tržišta na kojima je njegova tvrtka prisutna sa svojim pametnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << telefonima (50 zemalja), a isto vrijedi i za broj telekomunikacijskih tvrtki s kojima je BlackBerry sklopio suradnju (110 telekomunikacijskih tvrtki).

Dakle tvrtka je zadovoljna tim postignućima a manje ju brine broj isporučenih pametnih telefona koje, kako je već poznato, za njih proizvodi tvrtka TCL.

Mahieu navodi kako je cilj tvrtke da njihovi uređaji u idućih nekoliko godina zauzmu 3 do 5% zastupljenosti u premium segmentu tržišta uređaja s cijenom od preko 400 američkih dolara, što je zasad teško ostvarivo s obzirom da je za postizanje takva cilja potrebno isporučiti oko 10 milijuna uređaja godišnje.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.