Bitkoin stabilan

Izvor: B92, 26.Jul.2023, 21:23

Bitkoin stabilan

Na najvećoj svetskoj berzi kripto valuta Bajnens, bitkoin je danas u 15 časova imao vrednost 26.420,05 evra.

Vrednost bitkoina je u poslednja 24 sata porasla za oko 0,44 odsto. Ukupan obim trgovine bitkoinima u poslednja 24 sata je bio 9,47 milijardi evra.

Indeks straha i pohlepe (Fear and Greed Index) vezan za bitkoin se danas nalazi na nivou 51, u kategoriji "neutralno".

Ovaj indeks je juče bio na nivou 50, u kategoriji "neutralno", što znači da je poverenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << investitora u rast bitkoina nepromenjeno. Vrednost kripto valute itirijum (ETH) je stagnirala na 1.676,81 evra, kao i vrednost bajnens koina (BNB) - na 214,97 evra.

Danas se najviše trguje bitkoinom(BTC), itirijumom (ETH), dodžkoinom(DOGE), riplom(XRP) i vorldkoinom(WLD). Dodžkoin, omiljena kripto valuta šefa Tesle i Tvitera Ilona Maska, je zabeležila rast od 2,49 odsto, a vorldkoin, iza koga stoji šef kompanije OpenAI, Sem Altman, je porastao za 7,54 odsto.

Najveći rast danas trenutno beleže kripto valute AUCTION,OGN i FUN.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.