Biseri klijenata osiguravajućih kuća

Izvor: S media, 15.Avg.2011, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biseri klijenata osiguravajućih kuća

Klijenti osiguranja u Češkoj su se u toku prošle godine (nesvesno) pokazali kao vrlo "duhoviti" u kontaktima sa centrima za osiguranike.

Likvidatori šteta u češkim osiguravajućim društvima beležili su najzanimljivije izjave i prijave klijenata i već je postala tradicija da se "biseri" objavljuju na kraju godine.

Originalni auto-delovi, ili i sa tezge?

Najviše ih je iz situacija vezanih za Evropski izveštaja o saobraćajnoj nezgodi, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su tu najčešće situacije kada klijenti pokušavaju da izbegnu ili smanje svoju odgovornost, pa se dovijaju na sve moguće načine.

"Obojica smo vozili većom brzinom od dozvoljene, ali oštećeni me je provocirao. Uspelo mi je da ga stignem, nažalost, po cenu sudara..."

Mala doplata za bolje zdravlje

"Drugi auto me je udario bez ikakvog prethodnog upozorenja."

"Sudario sam se sa tim vozilom koje je stajalo."

"Krivica je bila na obe strane. Nije trebalo toliko da se okrećem prema toj dami, a ona je trebalo da mi ablenduje."

Iznajmi auto uz oprez



"Taj deda je toliko sporo prelazio ulicu da verovatno nikad ne bi stigao na drugu stranu ulice i da se nismo sudarili, a on mi je prilikom sudara ulubio auto."


"Celokupnu garderobu izgrizli su mi komšijini jako opasni miševi."

"Kad sam sekao hleb, primetio sam da je na stolu ostao da leži deo palca. Pogledao sam malo bolje - bio je to moj palac!"

(Sve o osiguranju foto:rpmgo.com)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.