Bira se direktor Železnica Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Okt.2014, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bira se direktor Železnica Srbije

Vlada Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici Odluku o sprovođenju javnog konkursa za izbor kandidata za direktora akcionarskog društva "Železnice Srbije“ ad, Beograd.

Imenovanje direktora vrši se na period od četiri godine i rok za podnošenje prijava na javni konkurs je 15 dana od objavljivanja javnog konkursa u „Službenom glasniku Republike Srbije“, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Rok počinje da teče narednog dana >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << od dana objavljivanja javnog konkursa. Oglas će biti objavljen u „Službenom glasniku Srbije“, dnevnom listu „Politika“ i na zvaničnoj prezentaciji Ministarstva privrede, navodi se u saopštenju.

Vlada je takođe usvojila Zaključak o prihvatanju Izveštaja o odobrenoj projektnoj aplikaciji za korišćenje sredstava iz Japanskog obrtnog fonda u formi donacije između Vlade Republike Srbije i Vlade Japana za sprovođenje projekta za otklanjanje posledica poplava iz 2014. godine na vodnim područjima Donjeg Dunava, Save i Morave.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.