Berlusconi operirao preponsku kilu

Izvor: SEEbiz.eu, 20.Mar.2019, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berlusconi operirao preponsku kilu

RIM - Bivši talijanski premijer 82-godišnji Silvio Berlusconi operirao je preponsku kilu, objavili su u utorak iz njegove stranke Forza Italia, dodavši kako je operacija bila uspješna te da će Berlusconiju trebati nekoliko dana za oporavak.

Zbog operacije Berlusconi je otkazao predizborne aktivnosti planirane za četvrtak i petak, a uoči lokalnih izbora u talijanskoj južnoj regiji Basilicata, koji su zakazani za nedjelju, 24. ožujka.

"Razgovarao sam sa Berlusconijem >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << i poželio sam mu dobar oporavak", objavio je talijanski ministar unutarnjih poslova Matteo Salvini, koji je trebao sudjelovati u predizbornoj kampanji zajedno sa Berlusconijem.

Proteklih godina Berlusconi je imao dosta zdravstvenih problema, a 2016. bio je na operaciji srca.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

BERLUSKONI HITNO OPERISAN: Bivši italijanski premijer u bolnici, evo šta se dešava!

Izvor: Kurir, 20.Mar.2019

Bivši italijanski premijer, 82-godišnji Silvio Berluskoni operirsao je preponsku kilu, objavili su u utorak iz njegove stranke Forca Italia, dodavši kako je operacija bila uspešna te da će Berluskoniju biti potrebno nekoliko dana za oporavak.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.