Beogradska berza završila prvo polugodje u padu

Izvor: Beta, 05.Jul.2010, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradska berza završila prvo polugodje u padu

BEOGRAD, 5. jula 2010. (Beta) - U prvoj polovini godine indeks najlikvidnijih akcija na srpskom tržištu kapitala Belex15 izgubio je na vrednosti četiri i po procenta dok je opšti Belexline pao za procenat više.

Poredjenja radi, na Zagrebačkoj berzi indeks Crobex se u istih šest meseci spustio gotovo devet procenata a indeks Crobex10 oslabio je sedam odsto.

Indeksi na Beogradskoj berzi su tri meseca u 2010. završili u plusu a tri u minusu, pri čemu je dvocifreni pad ubeležen u maju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beogradska berza: Slab promet, niska likvidnost

Izvor: SEEbiz.eu, 05.Jul.2010

BEOGRAD - Početak nedelje protekao je u nastavku izuzetno niskog nivoa likvidnosti na domaćem tržištu akcija. Svega dve hartije nosile su promet veći od milion dinara dok je trgovanjem akcija dominirala AIK banka (BSE:AIKB) koja je činila preko 70 procenata trgovine vlasničkim papirima. Ukupan...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Beogradska berza završila prvo polugođe 2010. u padu

Izvor: B&F Online, 06.Jul.2010, 11:11

U prvoj polovini godine indeks najlikvidnijih akcija na srpskom tržištu kapitala Belex15 izgubio je na vrednosti četiri i po procenta dok je opšti Belexline pao za procenat više...

Nastavak na B&F Online...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.