Belgija: Voz iskočio iz šina, jedna žrtva, 20 povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2017, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belgija: Voz iskočio iz šina, jedna žrtva, 20 povređenih

Jedna osoba je poginula a oko 20 putnika je povređeno danas kada je putnički voz iskočio iz šina, a jedan vagon se prevrnuo nedaleko od Brisela, saopštili su spasioci.

Kako Rojters prenosi, povređeno je 20 osoba, od kojih dve teže.

Zvaničnik belgijske železnice Frederik Peti je rekao prethodno za mrežu VRT da se nesreća dogodila dok je voz sporo napuštao stanicu Leven u pravcu Brisela.

Na mestu nesreće pozvane su ekipe hitne pomoći.

Sav železnički saobraćaj preko stanice Luven koja se nalazi 20 kilometara istočno od Brisela je obustavljen, prenosi AP.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Voz iskočio iz šina u Belgiji, jedna žrtva

Izvor: RTS, 19.Feb.2017, 01:17

. Jedna osoba je poginula a najmanje 20 putnika je povređeno kada je putnički voz iskočio iz šina, a jedan vagon se prevrnuo nedaleko od Brisela, saopštili su spasioci.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.