Izvor: B&F Online, 03.Okt.2011, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belex u septembru oslabio 12,7%, u trećem kvartalu čak 26,1%

Indeks najlikvidnijih akcija na Beogradskoj berzi, Belex 15, oslabio je tokom septembra 12,7 procenata, dok je u trećem tromesečju taj minus iznosio više od 26 procenata. Promet u septembru je bio 15,2 miliona evra što je neznatno ispod prosečnog mesečnog prometa u trećem kvartalu.

Nastavak na B&F Online...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sinteza Invest: Belex pao na najniži nivo od jula 2009. godine

Izvor: B&F Online, 03.Okt.2011

Domaće tržište akcija i protekle sedmice nastavilo je pad vrednosti što je četvrta nedelja u nizu kako se investitori mahom suzdržavaju od ulaska u rizičniju vrstu imovine kao što su akcije. Premda je protekle nedelje zabeležen oporavak glavnih svetskih tržišta kapitala, povodom novih...

Nastavak na B&F Online...

Beogradska berza: NIS ispod psihološke granice od 600 dinara prvi put od sredine maja

Izvor: SEEbiz.eu, 03.Okt.2011

BEOGRAD - Uz veoma slab promet, indeks najlikvidnijih akcija, Belex 15, oslabio je 2,5 odsto. Ukupan promet u trgovanju iznosio je skromnih 19,6 miliona dinara.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B&F Online. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B&F Online. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.