Beko u policiji dao iskaz u svojstvu građanina

Izvor: SEEbiz.eu, 18.Jul.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beko u policiji dao iskaz u svojstvu građanina

BEOGRAD - Biznismen Milana Beko danas je u policiji, u prisustvu tužioca, dao iskaz u svojstvu građanina čime je nastavljena istraga o pokušaja njegovog ubistva, preneo je danas B92.

Kako ta televizija saznaje, Beko je u prisustvu svog advokata ispričao sve čega se seća od večeri kada je bio ranjen. Navodi se i da je prvi put da Beko policiji priča svoja saznanja.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je juče da je uhapšena ženska osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << M.A, (31), za koju se osnovano sumnja da je umešana u pokušaj ubistva Beka.

Stefanović je ranije danas istakao da su nepobitne informacije da je DNK M.A. identičan DNK koji je nađen na čauri s mesta napada na Beka, ali da će tek biti utvrđeno kakvu je konkretnu ulogu imala u tom slučaju.

Biznismen Milan Beko ranjen je ispred svoje kuće na Senjaku 14. novembra prošle godine.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.