Bečej: Završen foto konkurs Naša opština očima mladih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2018, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bečej: Završen foto konkurs "Naša opština očima mladih"

Prvi foto konkurs Kancelarije za mlade opštine Bečej pod nazivom "Naša opština očima mladih" završen je 25. marta. Mladi sa teritorije opštine Bečej mogli su da pošalju fotografije u 3 kategorije i na taj način osvoje tablet računare i druge nagrade.

Kancelarija za mlade opštine Bečej je po prvi put organizovala foto konkurs za talentovane i kreativne fotografe sa ciljem da motiviše i animira mlade ljude iz lokalne zajednice.

U kategoriji "Ljudi" nagradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za najbolju fotografiju je osvojio Nađ Torma Arnold, a u kategoriji "Priroda objekti i ulice" prvu nagradu je osvojila dvadesetogodišnja Zorana Tanodžić.

Pored amaterskih fotografa neki kandidati se i u profesinalnom smislu bave fotografijama, kao Daniel Rauški, koji je osvojio nagradu u kategoriji "Crno bele fotografije".

Imajući u vidu ovakav dobar odziv mladih ljudi,  Kancelarija za mlade je najavila sledeći foto konkurs za jesen,  odnosno u septembru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.