Basta sa predstavnicima mađarskih kompanija zainteresovanih za investiranje u Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2023, 12:56

Basta sa predstavnicima mađarskih kompanija zainteresovanih za investiranje u Srbiju

Ministar privrede Rade Basta sastao se danas sa grupom mađarskih kompanija zainteresovanih za investiranje u Srbiju koju je predvodio ambasador Republike Srbije u Budimpešti Ivan Todorov.

Ministar Basta je istakao da su bilateralni ekonomski odnosi sa Mađarskom, koja je bila i ostala strateški partner naše zemlje u ekonomskom smislu, vrlo razvijeni i dodao da je investiranje u našu zemlju dobar izbor, jer u vremenima globalne krize ona nudi ekonomsku stabilnost, što je čini >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sigurnim i pouzdanim partnerom.

On je naglasio da dobru šansu za ulaganje predstavlja i 58 kompanija koje se nalaze u privatizacionom portfelju Ministarstva privrede.

Predstavnici mađarske grupe kompanija su zainteresovani za ulaganje u srpsku privredu kroz projekte od obostranog interesa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.