Banka zatvorila račune fondaciji Gorice Dodik

Izvor: Capital.ba, 23.Mar.2024, 15:58

Banka zatvorila račune fondaciji Gorice Dodik

BANJALUKA – Osnivač Fondacije “Srpska kuća” Gorica Dodik saopštila je da je banka zatvorila račun ove fondacije, čime je onemogućen dalji rad, i naglasila da će naći način da i dalje pomažu onima kojima je to potrebno. FOTO: ATV “Zbog sankcija koje su uvedene onima koji neće da budu podanici i marionete Majklu Marfiju, a koje su takođe uvedene i meni zbog, zamislite, podrške mome ocu, juče je banka zatvorila račun Fondacije na čijem sam čelu i time se onemogućio dalji rad. Sva neutrošena sredstva sa računa smo vratili donatorima kojima i ovom prilikom želim da se od srca još jednom zahvalim na podršci“, navela je Dodikova na društvenoj mreži “Iks”. Obraćati se javnosti ili ne, dodala je ona, svelo se na...

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Zbog sankcija SAD Dodikova kćerka zatvara fondaciju „Srpska kuća“

Izvor: Danas, 23.Mar.2024

Gorica Dodik, kćerka predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, saopštila je da zatvara fondaciju "Srpska kuća" koju je osnovala jer je banka zatvorila račun fondacije zbog sankcija SAD koje su joj uvedene.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.