Banjski turizam Srpske promovisan na sajmu u Beogradu

Izvor: Capital.ba, 23.Feb.2019, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjski turizam Srpske promovisan na sajmu u Beogradu

BEOGRAD – Na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu danas je promovisan banjski turizam u Republici Srpskoj, a publika je imala priliku da vidi promotivne filmove o banjama “Mlječanica”, “Slatina”, “Kulaši”, “Laktaši”, “Vrućica”, “Dvorovi” i “Vilina Vlas”. Direktor Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović rekao je ovom prilikom da je banjski turizam jedan od najznačajnijih turističkih proizvoda Srpske, što je ilustrovao činjenicom da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << u prošloj godini od 930.000 noćenja njih 330.000 ostvareno u banjama. On je pozvao prisutne da posjete neku od banja Srpske, kao i da se na štandu Turističke organizacije Republike Srpske i Predstavništva Republike Srpske informišu šta je to što Srpska nudi, šta je danas i šta želi biti u budućnosti. Predsjednik “Grupacije banja Srpske” Aleksandar Radošević rekao je da su Srpska i Srbija toliko povezane da ih samo formalno dijele “kućice na Drini”, tako da se gosti iz Srbije koji dođu u Srpsku mogu osjećati kao da su tu domaći. Dragana Šobot je u ime Privredne komore Republike Srpske iskazala zadovoljstvo jer se banje Srpske grupno predstavljaju na najprestižnijem sajmu u regionu, a riječ je o jednom od najznačajnijih turističkih proizvoda Srpske. Srna The post Banjski turizam Srpske promovisan na sajmu u Beogradu appeared first on INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na sajmu promovisan banjski turizam Srpske

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Feb.2019

BEOGRAD - Na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu danas je promovisan banjski turizam u Republici Srpskoj, a publika je imala priliku da vidi promotivne filmove o banjama "Mlječanica", "Slatina", "Kulaši", "Laktaši", "Vrućica", "Dvorovi" i "Vilina Vlas".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.