Banjalučki odbornici izbegavaju obaveze i kasne na sjednice skupštine

Izvor: Capital.ba, 11.Jul.2023, 08:55

Banjalučki odbornici izbegavaju obaveze i kasne na sjednice skupštine

BANJA LUKA – Početak sjednice Skupštine grada Banjaluka ponovo kasni više od 45 minuta. FOTO: Capital Na početak sjednice koji je zakazan za osam časova stigao je samo predsjednik gradskog parlamenta Ljubo Ninković i dva odbornika – Darko Milošević iz SPS-a i Saša Lazić iz pokreta Banjaluka zove. Pola sata kasnije u skupštinsku salu pristiglo je još nekoliko odbornika, ali kvoruma za početak sjednice nije bilo ni u 8:30 časova. Desetak odbornika koji se trenutno nalaze u sali međusobno >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << diskutuju o neodgovornosti kolega, dok novinari koji godinama izveštavaju iz gradskog parlamenta kažu da je kašnjenje postalo već dugogodišnja praksa. CAPITAL: D. M. Чланак Banjalučki odbornici izbegavaju obaveze i kasne na sjednice skupštine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Kasni sjednica Skupštine grada Banjaluka

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2023

BANJALUKA – Redovna sjednica Skupštine grada Banjaluka, zakazana danas u osam časova, kasni zbog slabog odziva odbornika.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.