Bandić izašao iz bolnice

Izvor: SEEbiz.eu, 18.Dec.2018, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bandić izašao iz bolnice

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jutros je izašao iz bolnice na Jordanovcu.

U 16 sati bi trebao biti u obilasku adventskih događanja u gradu, kako je predviđeno. Bandić neće na kućnu njegu. Iz bolnice je otišao u Gradsko poglavarstvo.

I za popodne ima predviđen raspored.

"U utorak, 18. prosinca, u 15,45 sati, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić obići će, sa suradnicima, adventska događanja u gradu: Tunel Grič, Strossmayerovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << šetalište, Gornji grad i Klovićevi dvori", poslali su medijima iz Ureda gradonačelnika.

Milan Bandić je prije desetak dana završio na jedinici za intenzivnu skrb Klinike za plućne bolesti Jordanovac zbog plućne embolije.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GRADONAČELNIK ZAGREBA IZAŠAO IZ BOLNICE: Milan Bandić već danas opet na poslu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 18.Dec.2018

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jutros je izašao iz bolnice.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.