Bandić: Hrvatskoj je potreban novi Tuđman

Izvor: SEEbiz.eu, 05.Avg.2019, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bandić: Hrvatskoj je potreban novi Tuđman

KNIN - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ustvrdio je danas u Kninu da je Hrvatskoj potreban novi Franjo Tuđman, "čovjek koji će lupiti šakom o stol i koji će ujediniti ljude na tragu rada, znanja, demografske obnove i solidarnosti".

"Kao što je Hrvatska stvorena krvlju hrvatskih branitelja na ujedinjenosti domovinske i iseljene Hrvatske, na hrvatskoj podlozi koju je inaugurirao pokojni prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman, danas je Hrvatskoj potreban novi Tuđman", >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << kazao je Bandić novinarima na obilježavanju 24. obljetnice oslobodilačke Vojno redarstvene operacije "Oluja".

"Hrvatskoj je potreban novi Tuđman, čovjek koji će lupiti šakom o stol i koji će ujedniti ljude na tragu rada, znanja, demografske obnove i solidarnosti", ustvrdio je zagrebački gradonačelnik.

Bandić nije želio novinarima komentirati kandidate za predsjednika Republike.

"Ne bih to komentirao, nikoga ne komentiran, a nešto će biti, nešto ću reći krajem devetog mjeseca, nakon toga neće ništa biti isto", kazao je zagrebački gradonačelnik.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradonačelnik Zagreba: Hrvatskoj je potreban NOVI TUĐMAN

Izvor: Blic, 05.Avg.2019

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić izjavio je danas da je Hrvatskoj potreban novi Franjo Tuđman.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.