Bačen suzavac u Beogradu, kamion s razglasom probio policijski kordon

Izvor: SEEbiz.eu, 17.Mar.2019, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačen suzavac u Beogradu, kamion s razglasom probio policijski kordon

BEOGRAD - U Ulici kneza Miloša u Beogradu došlo je do sukoba građana i policije.

Na ulici je policija sa opremom za razbijanje demonstracija. Informacije sa lica mesta su da je bačen i suzavac.

Jedan od lidera Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da se demonstranti neće razići sve dok im se ne obrati predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Očekujemo da predsednik dodje da razgovara sa gradjanima", rekao je Jeremić novinarima ispred predsedništva >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Srbije.Jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Djilas rekao je da do daljnjeg ostaju ispred i da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare ponovo izneo "iste poruke mržnje i agresije" i da "nema želju da se narod ujedini".

Da se neće razići rekao je i lider Levice Srbije Borko Stefanović. Pozvali su gradjane da ostanu mirni i da ne nasedaju na prvovokacije.

Demonstranti su uspeli da probiju policijski kordon u Ulici kneza Miloša i da kamion sa razglasom dovezu ispred predsedništva Srbije.

Lider Levice Srbije Borko Stefanović rekao je da je u tom sukobu polcija upotrebila nasilje i nad poslanikom Boškom Obradovićem. Lideri Saveza za Srbiju pozvali su okupljena na miran i nenasilan vid borbe.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

"Ovde sam i neću se pomerati kad pokušavaju da okupiraju"

Izvor: B92, 17.Mar.2019

Beograd -- Predsednik Srbije Alekandar Vučić rekao je da se neće pomerati iz Predsedništva koje neki pokušavaju da okupiraju...“Ovde sam i neću se pomerati nikada ni sa jednog mesta koje oni pokušavaju da okupiraju. Molim sve Beograđane da ne dolaze da se ne skupobljavaju”, rekao je Vučić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.