Izvor: Danas, 21.Dec.2023, 19:12

Završen četvrti protest ispred RIK-a, još dve poslanice stupile u štrajk glađu (FOTO, VIDEO)

Četvrti po redu protest građana i opozicije, koji zahtevaju ponavljanje izbora u Beogradu, završen je ispred zgrade Republičke izborne komisije (RIK). Okupljanje je proteklo bez incidenata, a još dve poslanice, pored Marinike Tepić, su stupile u štrajk glađu. Novi protest zakazan je za sutra (petak) u 18 sati na istoj lokaciji.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Počeo četvrti protest ispred RIK-a

Izvor: Radio 021, 21.Dec.2023

Ispred zgrade Republičke izborne komisije u Beogradu održava se četvrti protest građana, koji se okupljaju zbog brojnih izbornih nepravilnosti.

Nastavak na Radio 021...

Peti protest ispred RIK-a: Janko i Željko Veselinović od subote stupaju u štrajk glađu, u nedelju veliki skup (FOTO, VIDEO)

Izvor: Danas, 22.Dec.2023, 18:59

Peti po redu protest građana i opozicije, koji zahtevaju ponavljanje izbora u Beogradu ali i u Srbiji, održan je ispred republičke izborne komisije (RIK). Još dvoje političara iz redova opozicije stupilo je u štrajk glađu, a studenti i članovi koalicije Srbija protiv nasilja najavljuju veliki...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.