BITKOIN JUTROS! Nagli oporavak vrednosti na tržištu kriptovaluta

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2021, 17:53

BITKOIN JUTROS! Nagli oporavak vrednosti na tržištu kriptovaluta

U poslednjih 24 sata tržišna kapitalizacija kriptovlauta je uvećana za 5,2 odsto.

Samo nekoliko dana nakon što je sa tržišta digitalnih dobara zbrisano 150 milijardi dolara, tržište kriptovaluta je značajno povratilo izgubljeno.

Bitkoin trenutno beleži rast od 4,2 odsto i prema podacima sajta koingeko, njim se trenutno trguje po ceni od 44.093 dolara.

Itirijum, sa druge strane, beleži rast od 9,7 odsto i trenutna cena mu je 3.129 dolara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Postoji nekoliko objašnjenja za nagli rast koji se trenutno dešava. Sa jedne strane, društvena mreža Tviter je u istom trenutku kada se Kina odlučila da kriptovaluta prozove ilegalnim, omogućio opciju plaćanja vaših omiljenih "influensera", tj. davanja bakšiša, u kriptovalutama. Sa druge strane stručnjaci i analitičari iz JP Morgan su sinoć upozorili da veliki investitori prebacuju sredstva iz bitkoina u itirijum, čime se može objasniti drastično veći rast vrednosti Itirijuma.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BITKOIN JUTROS Opet pad vrednosti na tržištu, anuliran jučerašnji dobici

Izvor: Blic, 28.Sep.2021, 09:30

Tržište kriptovaluta je, nakon jučerašnjeg "bljeska" optimizma usled naglog skoka vrednosti širom tržišta, danas nastavilo negativni trend. U proteklih 24 sata, vrednost čitavog tržišta je pala za 4,0 odsto.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.