BIG CEE Srbija kupio Fashion Park Outlet u Inđiji

Izvor: SEEbiz.eu, 06.Jun.2019, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIG CEE Srbija kupio Fashion Park Outlet u Inđiji

BEOGRAD - Grupa BIG CEE Srbija ušla je u partnerstvo sa Fashion Company, regionalnim liderom u modnoj maloprodaji, potpisivanjem ugovora o akviziciji još jednog tržnog centra u Srbiji - Fashion Park Outlet Inđija.

BIG Grupa postala je većinski vlasnik sa 67,5% deonica u ovom projektu, dok će Fashion Company kao glavni partner zadržati preostalih 27,5%.

Tržni centar Fashion Park Outlet Inđija nalazi se pored autoputa između Beograda i Novog Sada i promoviše >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << internacionalne brendove uključujući Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Diesel i druge.

- Nastavljamo sa rastom i širenjem naših investicija u oblasti kancelarijskog i stambenog prostora. Naša kompanija vodi projekat poslovne zgrade u novobeogradskom bloku 42, koju će firma NCR koristiti kao svoju centralu u Srbiji. Istovremeno započinjemo izgradnju 1.100 stanova u Višnjičkoj ulici. Naše namere su da ostanemo u Srbiji dugi niz godina i najavimo mnoge nove projekte - izjavio je Robert Yahav, izvršni direktor BIG Srbije.

Nakon završetka ove transakcije, BIG Srbija će držati četiri aktivna tržna centra, sa petim u izgradnji – BIG Fashion Park koji će biti otvoren do kraja 2019. Reč je o ukupno 108.000 m2, što ojačava poziciju Grupe kao ključnog igrača u sektoru nekretnina u Srbiji.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.