BG: Sajam turizma i zdravog života 13.i 14.

Izvor: B92, 08.Maj.2017, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Sajam turizma i zdravog života 13.i 14.

Beograd -- Međunarodni sajam turizma, zdravog i aktivnog života "Zdravo živo" biće održan 13. i 14. maja u Beogradu.

Na toj dvodnevnoj manifestaciji okupiće se brojni izlagači iz regije Jugoistiočne E vrope.

Kako je na konferenciji za novinare kazao direktor tog sajam Đorđe Mihajlović, na Prvom međunarodnom sajmu turizma, zaktivnog i zdravog života predstaviće se izlagači koji u svojoj ponudi imaju programe zdrave ishrane, detoksikacije organizma, animaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u prirodi, kao i specifične tretmane za telo i duh.

On je naveo da će sajam biti prilika i za promociju novih planinarskih i pešačkih ruta, biciklističkih staza, kao i različitih stilova i oblika vežbanja.

Oba sajamska dana, kako je dodao, posetioci će od stručnjaka iz različitih oblasti moći da dobiju I praktične savete i vežbaju zajedno sa poznatim instruktorom joge, pilatesa i fitnesa.

Prema rečima Mihajlovića biće ortganizovana i razna predavanja i prezentacije za posetioce na temu mršavljenja i zdrave ishrane, kao i o značaju vežbi u trudnoći, značaju disanja, odnosno kako disanjem poboljšati stanje vlastitog uma.

Mihajlović je kazao da su organizatori ove manifestacije, Turistička prizma u saradnji sa Centrom za razvoj turizma Srbije za sve zainteresovane posetioce obezbedili vredne nagrade, poput letovanja u Ulcinju, raftinga na Tari, boravka na Majkinom salašu na Paliću, u pansionu Vuk u Vrnjačkoj banji, kao i izlet za 40 osoba po Fruškoj gori.

Da bi neko dobio nagradu kao je dodao mora da poseti na fejsbuku i veb stranici www.zdravozivo.club, pod foto konkurs "Moj zdravo živo ritual" okači neku od svojih fotkografija na temu zdravog života.

Direktor Turističke organizacije Beograd (TOB) Miodrag Popović kazao je da organizaovanje ovakvog sajma veoma značajno za prestonicu Srbije jer upotpunjuje i kompletira turističku ponudu Beograda.

Popović je naglasio da su ovakve manifestacije uobičajne u turističkim ponudama velikih evropskih centara.

Radno vreme prvog dana sajma će biti od 10.00 do 20.00, a u nedelju 14. maja od 10.do 16.00, a ulaz je besplatan.

Partnetneri sajma su TOB, Turistički cenatr Zlatibor i gradovi Banjaluka i Ulcinj.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.