BEZOBRAZLUK! POSLE SUPERĆELIJSKE OLUJE MAJSTORI DIGLI CENE POPRAVKI! Građani pobesneli! Kakve LOPOVČINE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 20:26

BEZOBRAZLUK! POSLE SUPERĆELIJSKE OLUJE MAJSTORI DIGLI CENE POPRAVKI! Građani pobesneli! "Kakve LOPOVČINE!"

Za zamenu krova traže i do 15.000 evra!

Superćelijska oluja koja je učestala u poslednje vreme u našoj zemlji, nanele je velike štete na krovovima kuća i zgrada širom zemlje. Ovo su naši majstori videli kao priliku da zarade, pa su prema tome i svoj cenovnik prilagodili. Cene popravke krova ostavile su građane u šoku, jer kako kažu za te cifre mogu da kupe kompletno nov.

Građani koji su primorani da popravljaju ili menjaju krov na svojim kućama šokirani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su cenama pojedinih majstora koji za zamenu krova na omanjoj kući traže čak 15.000 evra. Za te pare može se kupiti čak i cela kuća na selu ili prigradskom naselju!

- Mami juče neki majstori rekli da bi je kompletna zamena krova koštala 15.000 evra. Radi se o manjoj porodičnoj kući sa klasičnim kosim krovom. Ne budem lenja, proverim na par drugih mesta - cena je oko 6.000-7.000 evra maksimalno. Đubrad alava, 15 hiljada evra? 15 puta vam se vratilo - napisala je jedna korisnica Tvitera.

Mami juče neki majstori rekli da bi je kompletna zamena krova koštala 15.000€. (Radi se o manjoj porodičnoj kući sa klasičnim kosim krovom.)

Ne budem lenja, proverim na par drugih mesta - cena je oko 6-7.000 max!

Đubrad alava...15 hiljada?!

15 puta vam se vratilo 🤬

— Sanja (@aurorans) July 25, 2023

Jedan čovek napisao je da majstori uvek uvećaju cenu za 50% ako primete da je nekome nešto hitno. "Zimi se krov ne radi! A ovi hoće da iskoriste trenutnu frku. Al zeznuli se. Nama nije frka. Posledice oluje nam sredio juče komšijin sin, živ bio", dodala je ova korisnica Tvitera. "Kakve lopovčine", navodi se u jednom od komentara.

- Mi smo na vikendici, kuću površine u osnovi 50 kvadrata, popravku krova (menjane su grede, skidana lamperija i stavljene gipsane ploče) i zamenu oko 50% crepa (ostatak je bio ok, pa su samo presložili) platili majstoru 7.000 evra - napisao je jedan korisnik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.