BEOGRAĐANKA nije mogla da poveruje da su joj U POPULARNOM LOKALU jednu sitnicu naplatili 70 DINARA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023, 22:46

BEOGRAĐANKA nije mogla da poveruje da su joj U POPULARNOM LOKALU jednu sitnicu naplatili 70 DINARA

Dodatak plazme za palačinku sa nutelom naplaćen je 70 dinara.

- Ovo čak i nije plazma! - glasio je argument devojke koja se požalila da su joj dodatak mlevenog keksa u jednom novobeogradskom lokalu brze hrane naplatili dodatnih 70 dinara.

Naime, kada joj je stigla porudžbina, na računu je stajalo da palačinka sa nutelom košta 300 dinara, dok je dodatak plazme 70 dinara. Priznaje je da je napravila grešku što nije pitala da li se dodatak mlevenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << keksa naplaćuje, jer ova kombinacija i nije bila u jelovniku.

- U meniju nije stajala "nutela-plazma", ali sam pretpostavila da je razlika u ceni minimalna. Takođe, želim da naglasim da mi prilikom naručivanja nisu rekli da se dodatak mlevenog keksa naplaćuje 70 dinara - ispričala je ova Beograđanka za medije i dodaje da ukus uopšte nije isti kao mlevena plazma.

Da li mislite da je ovo preterana cena?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.