BANKOMAT VAM JE SKINUO NOVAC, A NIJE ISPLATIO: Evo kada i kako je u tom slučaju potrebno DA ODMAH REAGUJETE

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 21:20

BANKOMAT VAM JE SKINUO NOVAC, A NIJE ISPLATIO: Evo kada i kako je u tom slučaju potrebno DA ODMAH REAGUJETE

Odmah u poslovnicu banke.
Ako vam bankomat nije isplatio novac, te je na ekranu ispisano da je došlo do neke greške, ali vam je na telefon stigla poruka da je skinut novac sa vašeg računa, potrebno je da odmah reagujete.
Najbolje bi bilo da što pre odete u poslovnicu banke u okviru koje je i bankomat na kom ste pokušali da podignete novac.
Sledeći korak jeste da podnesete prigovor za neodobrenu, neizvršenu ili nepravilno izvršenu platnu transakciju, a novac će vam najverovatnije biti isplaćen u roku od nekoliko dana.
Još jedna situacija jeste i da bankomat “proguta“ karticu. Po objašnjenu bankara, to se može dogoditi iz različitih razloga. Recimo,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.