Izvor: RTS, 05.Apr.2021, 15:12

"Azotara" u stečaju ponuđena po treći put za 581 miliona dinara

Fabrika veštačkih đubriva i azotnih jedinjenja "HIP-Azotara" u stečaju ponuđena je na prodaju po treći put po dodatno umanjenoj početnoj ceni od 581,3 miliona dinara, objavila je danas Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.
"HIP-Azotara" se prodaje kao pravno lice, jedinstven fabrički kompleks, s proizvodnim pogonima i skladištima amonijaka, azota, AN-a, KAN-a, NPK i karbamida, kao i sa objektima energetike, uprave i laboratorije.
Prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prva dva pokušaja prodaje, ova firma nuđena je za 5,8 milijardi i 2,33 milijarde dinara ali kupaca nije bilo.
"HIP-Azotara" se prodaje javnim nadmetanje a uslov za učešće je uplata depozita u vrednosti početne cene.
Javna prodaja "Azotare" koja je u stečaju od polovine septembra 2018. godine zakazana je za 6. maj.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.